RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Облили спиртом і підпалили: бойовики ДНР видали дику страшилку про "звірства" ЗСУ

Бойовики ДНР-ЛНР регулярно придумують все нові і нові страшилки про звірства ЗСУ на Донбасі, одна з них називається "Каратель у вогні".

Про це повідомляє "Апостроф".

За за версією бойовиків, "безприкладний випадок дідівщини" стався в 92-й бригаді ЗСУ. Троє "бойовиків", напившись до несвідомого стану, вирішили дати урок салазі. Ні, його не змушували робити марш-кидок з повною викладкою або віджиматися в протигазі, а просто, поки він спав, облили салагу спиртом... і підпалили.

"Пояснивши згодом це бажанням перевірити його готовність і вміння діяти в разі пожежі", - пишуть пропагандисти.

Природно, що після такого, "учень" потрапив до шпиталю з опіками, але бойовики запевняють, що своїх "мучителів" йому наказали не здавати, а замість цього зізнатися в "особистій необережності".

А поки одні "карателі" розкидаються спиртом, іншим доводиться страждати на передових позиціях без найнеобхіднішого - води. Бойовики запевняють, що система поставок продовольства в ЗСУ налагоджена дуже погано. Тому для того, щоб добути хоч якусь воду і приготувати юшку з російськомовних немовлят, "карателям" доводиться рити ями і шукати підземні води.

До речі, тушонка і сухпайки в ЗСУ давно прострочені, а російськомовних немовлят на всіх не вистачає, тому "карателі" частенько практикують так звані харчові рейди: коли група заходить в мирне селище і просто забирає їжу у мирних жителів.

Повний текст матеріалу "Апострофа" читайте тут: Землекопи, палії і насильники в українській армії: як бойовики залякують жителів Донбасу.