RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Це дике пекло: з'явилася нова порція фото і відео потужної негоди в Україні

В Україні продовжує вирувати негода, крім Одеської області, де вітром валить дерева і зриває дахи, ураган лютує і в інших регіонах, зокрема в Тернопільській області.

Фото і відео наслідків штормового вітру публікують в соцмережах.

"В Одесі дике пекло сьогодні. Дерева ламаються, все валиться і вже є загибла 69-ти річна жінка та обвалився старий будинок, в якому заблокувало жінку інваліда", - повідомили в Telegram-каналі "Легітимний".


Колишній народний депутат Ігор Мосійчук опублікував в своєму Telegram-каналі фото дерев, що впали в Одесі прямо на автомобілі.

Ураганні пориви вітру накоїли лиха в Тернопільській області, де без світла залишилося 148 населених пунктів, на проїжджі частини доріг повалено 26 дерев. Через падіння дерева було заблоковано рух по залізниці, що призвело до затримки декількох пасажирських поїздів.

Крім того, вітром знесло шиферну покрівлю на одній зі шкіл, а також не встояв під натиском рекламний банер, який впав прямо на що знаходиться поруч автомобіль.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, якою буде погода до кінця 2020 року.

Детальніше про те, чому в цьому році в Україні була аномальна зима, чи чекати ранньої весни і на яку погоду розраховувати влітку, читайте в матеріалі "Апострофа": Пилові бурі, посуха і пекло влітку: як зміни клімату вплинуть на Україну.