RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Очевидець розповів про загадкову загибель екс-керівника "Інтера" під Києвом

Колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожару і його дружину Марину правоохоронці допитували тільки один раз - в день, коли в їхньому будинку виявили тіло бізнесмена Сергія Старицького.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на слова Марини, очевидиці події.

Вона зазначила, що з тих пір вони не спілкувалися з правоохоронцями, хоча їх будинок взяли під варту.

"До нас ніхто не ходить, тільки адвокат. Ні поліція, ніхто. Коли все це сталося, поліція була - і все. Після того з ними не розмовляли. Ми знаходимося вдома, в такому шоковому стані зараз", - розповіла Марина.

За словами жінки, коментувати подію подружжя не готові, принаймні до оприлюднення офіційних причин смерті Старицького.

"Коли відбудуться всі судові експертизи - тоді коментарі. Зараз ні я, ні Леонід Олександрович... не найкращий час говорити. Ми дуже розгублені", - сказала дружина Кожари.

У той же час Марина спростувала слова їхніх сусідів, що нібито ті часто чули сварки.

"Ми живемо душа в душу. У нас є охоронець - він може все розповісти. Це більше, ніж смішно. Леонід Олександрович такий спокійний чоловік, це я більш емоційна. Емоції - так, але сварки - Боже упаси", - запевнила Марина.

Всі сліди трагедії, за словами жінки, вже вичищені з їхнього будинку і правоохоронці, зібравши необхідні докази, дозволили користуватися кухнею, де все і сталося. Ніяких версій події Марина не назвала.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися всі дані про бізнесмена, який загадково загинув у будинку екс-голови МЗС під Києвом.

Також в поліції зробили гучну заяву про загибель екс-керівника "Інтера" під Києвом.