RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Співпадіння? Не думаю! Мережа вибухнула через "реакцію" Росії на перемогу Go_A в Нацвідборі Євробачення

Перемога групи Go-A в фіналі Національного відбору на Євробачення-2020 року, який в суботу, 22 лютого, пройшов в Києві, викликала в мережі жарти з приводу можливої реакції російських пропагандистів на чорно-червоні сценічні костюми і загадкову назву переможців.

Іронічний заклик до пропагандистів з каналу "Россия24" опублікували на сторінці спільноти "Церковь Свидетелей Покращення".

"На так званому українському відборі на Євробачення перемогу здобуло угруповання ''Go_A" (Уперед Адольф) з піснею "Соловей" (німецькою "Nachtigall"). Одяг солістки і оформлення сцени були виконані в кольорах бандерівського прапора (червоний і чорний). І головне - пісня була українською мовою! Які вам ще потрібні докази фашизму на Україні??"- прогнозують реакцію російських пропагандистів в пості.

Публікація викликала бурхливе обговорення, коментатори звертають увагу на ті придумані деталі, які зазвичай використовують у російській пропаганді.

"Там ще була пісня "Веган". Гітлер був вегетаріанцем. Совпадєніє? Нє думаю", - пародіюючи Дмитра Кисельова, зауважив один з коментаторів.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували зарплати російських зірок і телеведучих. З'ясувалося, що, крім популярних "облич", там працює безліч високооплачуваних адміністраторів.