RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У мережі спливли несподівані подробиці про українку, яка через собаку залишилася в Китаї

У мережі розповіли цікаве про українку Анастасію Зінченко, яка застрягла в китайському місті Ухань через заборону взяти на борт літака свою собаку.

Про це повідомляє канал "Сэтапыпрокитай" який веде студентка Тетяна Корянова.

З автором каналу зв'язалася студентка одного з університету Уханю, яка поскаржилася, що їх не випускають за територію кампусу і у них немає можливості купити їжі, точніше, вони мають можливість харчуватися тільки в їдальні, але це не завжди вдається, тому що там тільки китайська їжа .

Виявилося, що доставити їжу їм може тільки офіційна організація, посольство України, але вони поки не вийшли на зв'язок.

Корянова запитала, чому в соцмережах у Зінченко, були величезні пакети з продуктами, які їй доставило посольство.

"Виявилося, що ці дві дівчини знайомі, і героїня евакуації знає, що в Ухані залишається багато українців, яким також потрібна допомога, але вона жодного разу не згадала про це на своїй сторінці в соціальних мережах, також вчора Настя пішла з усіх груп, де спілкуються українці з Уханю, тому що у неї зажадали пояснень, чому по чатах ходить її qr код з проханням про передачу грошей. Мені дуже погано від несправедливості, дуже не по собі, що позитивний герой милої історії виявився антагоністом, що піклується лише про себе", - написала вона.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українка Анастасія Зінченко, яка через заборону взяти на борт літака свою собаку залишилася в китайському місті Ухань, який став центром поширення небезпечного коронавірусу, приїхала до Китаю з Херсона і працювала в модельному бізнесі.