RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​В Україні помітили новий "Tesla Cybertruck": цікаві деталі, фото і відео

Перший автомобіль Tesla Cybertruck, який показали на змаганні з кіберспорту WePlay! в Україні, виявився хорошою підробкою.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

Новітній електрокар з'явився на заході, присвяченому знаменитій грі Dota 2, який проходив в Києві 19-23 лютого. Найяскравіша подія змагання - ефектний вихід команд Virtus.pro і Team Secret. Учасники змагання WePlay! Tug of War: Mad Moon з'явилися на сцені в електромобілі Tesla Cybertruck 2022.

Оригінал Tesla Cybertruck

Відзначають, що спочатку ніхто не помітив каверзи. Однак якісну копію видали трохи змінена і товща смуга передніх фар, вузькі колеса. Відрізняється також оформлення додаткової світлотехніки над вітровим склом, а "сталевому" кузову не вистачає металевого блиску. До того ж в авто були повністю тоновані стекла, які не пропускають світло.

"Електрокар" на заході

Хто займався підробкою гучного Tesla Cybertruck - невідомо. На ролику (як і на самому заході) складно розгледіти деталі авто. "Електрокар" виїхав із хмари диму. Можливо конструкція і зовсім була лише макетом без будь-якої силової установки.

Нагадаємо, старт виробництва пікапа Tesla не очікується найближчим часом. Цілком ймовірно, що інтерфейс Cybertruck може незабаром з'явитися в електрокарах марки, які вже в продажу, або взагалі прийти на все авто після чергових оновлень.

Як повідомляв "Апостроф", автопілот Tesla здатний розпізнавати предмети, пішоходів та інші машини на дорозі й проектувати напрямок свого руху так, щоб не зіткнутися з перешкодами.