RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Потрібні більше 10 операцій: з'явилися нові дані про стан чоловіка, що підпалив себе під ОПУ

Чоловік, який спробував себе підпалити під будівлею Офісу президента України 26 лютого, перебуває в стабільно важкому стані і буде міститися в реанімації ще близько двох місяців, йому планують провести ще 10 або більше операцій.

Про це повідомляє телеканал ZIK.

Журналісти зазначають, що його ім'я - Олександр Бурлаков, своїм жестом він намагався показати позицію по земельному питанню.

Перша операція у нього може бути проведена 27 лютого.

"Олександр Бурлаков знаходиться в Київській міській клінічній лікарні №2. Чоловік перебуває в реанімації. Лікарі характеризують його стан як важкий. Хірург, який займався постраждалим, повідомив, що ніч пройшла спокійно, стан Олександра стабільно важкий. Щодо прогнозів на сьогодні, лікар повідомив, що можливе перше операційне втручання", - повідомила журналіст.

У лікарні повідомили, що лікування його будуть проводити за державні кошти, однак потім йому можуть знадобитися гроші на реабілітацію. Також, за словами лікаря, до пацієнта приходили поліцейські криміналісти і дипломати, можливо, представники ОПУ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що чоловік підпалив себе під будівлею ОПУ, оскільки не міг отримати свій земельний пай.