RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Перший день весни: кращі картинки і смс-привітання

1 березня - перший день весни, у який люди вітають один одного із новою порою року та анонсують, що зовсім скоро прокинеться природа та буде зовсім тепло.

"Апостроф" публікує найяскравіші привітання зі святом весни.

З першим весняним днем! Нехай нарешті розтануть сніги і зникнуть морози. Нехай у вашому житті буде більше сонячних днів, а усмішки і яскраві квіти принесуть у щастя і радість.

***

Зі святом весни! Усмішок, теплоти, яскравого світла, позитивних думок, незабутніх моментів, запаморочливих почуттів. Нехай удача, багатство і успіх поспішать у ваш дім, а весняні дні принесуть чудовий настрій!

***

Ура, весна прийшла! Бажаю ясного сонечка не тільки на вулиці, але і на душі! Щоб воно освітлювало шлях і тішило теплом! Нехай березень подарує сили для нових звершень.

***

Вітаю з першим днем весни, з першим подихом щастя і пробудженням любові. Бажаю зустріти цю весну з великими надіями і світлими очікуваннями, з добрими мріями і щирими почуттями. Нехай в душу пробиваються перші весняні промені, а серце наповнюється натхненням і бадьорістю!

***

Від щирого серця вітаю вас з початком весни! Нехай відігріються серця від зимової холоднечі, нехай разом з першими променями сонечка у ваш дім загляне радість і тепло. Бажаю нових вражень, спілкування з друзями, позитиву і задоволення!

***

З першим днем весни, з часом натхнення, закоханості та красивих вчинків. Бажаю зустріти цю весну з красивими мріями і надіями, бажаю відчути себе по-справжньому щасливою людиною, віддатися почуттям і позитивним емоціям! Сяй, як лагідне весняне сонечко!

***

Вітаю вас з настанням довгоочікуваної весни, що несе в собі нові надії, мрії, цілі і плани. Нехай весняний вітер змін увірветься у вашу долю та ознаменує здійснення мрій і щастя!

Як повідомляв "Апостроф", росіянам на День захисника вітчизни, який там відзначають 23 лютого, подарували пивні танки.