RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Херсоні наркоман по-звірячому вбив маленьку дитину: моторошні деталі трагедії

У Херсоні 21-річний чоловік до смерті забив маленького хлопчика, йому був лише 1 рік і 8 місяців.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чоловік побив сина своєї співмешканки за те, що хлопчик постійно кричав та не давав відпочивати. Коли дитині стало зле, її поклали в ліжко, а через деякий час вона померла. Дізнавшись про смерть дитини, чоловік втік.

Як розповів начальник Корабельного відділення поліції Андрій Сколібог, підозрюваного затримали упродовж години. Ним виявився житель Нової Каховки, який мав постійні проблеми з законом. Також відомо, що він вживав наркотичні речовини.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник проживав у квартирі зі своєю співмешканкою та її малолітнім сином. Зі слів сусідів пара постійно сварилась та вела антисоціальний спосіб життя.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство малолітньої дитини".

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому чоловіку. Міру запобіжного заходу на час тривання досудового слідства для нього обере суд.

Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у російському місті Мурманськ затримали 15-річного підлітка за підозрою у двох убивствах.