RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​У Росії школяр вбив 8-річну дитину і безхатька: фото і біографія юного маніяка

У російському місті Мурманськ затримали 15-річного підлітка за підозрою у двох убивствах.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "112".

Допит хлопчика Кирила і його поведінку кинув поліцейських в шок. Він смакував кожну подробицю страшного злочину. Школяр, коли ще йому не було й 14 років, вбив людину.

Покарати дитину за всією суворістю, навіть з щирим каяттям, не могли, так як він неповнолітній. Кирила направили на лікування в психіатричну лікарню. Там він за вбивство провів 30 днів. У 2017 році він скинув з дамби в річку 8-річну дитину і з цікавістю спостерігав, як та тоне.

Але в тому ж році в місті відбулося ще одне вбивство. Хтось до смерті забив на вулиці безхатька. Співробітники поліції, які працювали з Кирилом, говорили з ним і про цей випадок. Відзначають, що тоді у школяра був єхидний вираз обличчя і посмішка.

Як вважають місцеві жителі, в 2017 році він нібито міг вбити чоловіка, проте доказів цьому немає.

Відомо, що Кирило постійно бив дітей молодших за себе - причому як хлопчиків, так і дівчаток. З 2016 року він побив п'ятьох дітей - трьох дівчаток і двох хлопчиків 2005-2008 року народження, з якими навіть не був раніше знайомий.

"Це не дитина, це урод. Моя дочка від нього теж постраждала. Він їй голову пробив. Я писала заяву, і все ******. І батьки, як кажуть, з ним нічого вдіяти не можуть", - розповіла одна з мешканок Мурманської області в соцмережах.

Також пізніше Кирило до напівсмерті побив кривдника свого молодшого брата, а потім душив його. Малолітній садист подумав, що вбив жертву. Щоб приховати сліди злочину він не придумав нічого кращого, ніж роздягнути його до нижньої білизни і закопати тіло в сніг. Чим сам, не підозрюючи, врятував побитому 11-річному хлопчикові життя. Лікарі кажуть, що якби не холод, то школяр міг просто померти.

Зараз потерпілий школяр вдома і не відходить від матері. Найстрашніше для нього - повернення в школу. Він боїться, що Кирило уникне покарання, повернеться і завершить розпочате.

"Колотив він і мого брата. Ще трохи, і голову б в кров розбив. Добре я вчасно з магазину вийшла. Йому вже нічим не допоможеш, він і так 3 рази в психіатричній лікарні лежав, а його мама намагається то його якось захистити, то навпаки, за ґрати його відправити", - сказано в коментарі ще однієї дівчини.

Але в школі бояться його навіть вчителі. Вони розповідають, що підліток занадто дорослий для своїх років. Він розважливий, тихий, з феноменальною пам'яттю, зірка шкільного драмгуртка, але дуже дивний. Більше про нього знали однокласники, тому боялися його до тремтіння.

"Мати в "Магніті" центральному працює, Г. зараз вже в СІЗО посадили, а мати бігає по поліції, всім доводить, що хороший", - написав у мережі місцевий житель.

Як повідомляв "Апостроф", раніше учень 9 класу Михайло Півнев атакував вчителів і однокласників за допомогою пневматичного пістолета, димових шашок та молотка в школі в підмосковній Івантєєвці.