RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не можна навіть поруч гуляти: екс-регіоналка влаштувала істерику на ТБ через "секретну" базу США в Україні, відео

Скандальна екс-регіоналка Олена Бондаренко влаштувала істерику в прямому ефірі українського ТБ, розповідаючи про секретну військову базу США в Очакові.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "НАШ".

За її словами, на "закриту військову базу" не пускають навіть українських чиновників.

"Хто з вас знає про будівництво закритої військовій базі в Очакові? Ніхто. А ви знаєте, що ця військова база у нас будується другий або третій рік поспіль. Вона будується виключно силами США, туди обмежений доступ державних чиновників України, на власній території. Оточення за кілометр, місцеве населення не має право навіть близько гуляти", - обурювалася вона.

На думку Бондаренко в Очакові будується "опорний пункт" для нападу.

"З нами хто зібрався воювати? Що там робитимуть американські військові? Що вони зараз там роблять? І чому уряд не піднімає це питання?" - істерила вона.

Також скандальна екс-нардеп викрикувала з місця, що в Україні з часів президента Віктора Ющенка працюють американські бактеріологічні лабораторії.

"В Україні за гроші Міністерства оборони США при Ющенко побудовані 15 закритих бактеріологічних лабораторій, і вони працюють досі, і фінансуються вони Міністерством оборони іншої країни", - розповідала Бондаренко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що екс-міністр юстиції часів президентства Віктора Януковича Олена Лукаш влаштувала скандал через історію нібито про вбивство активіста Майдану іншим учасником тих подій.