RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Підозра на коронавірус в топ-університеті Києва: керівництво зробило важливу заяву

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка оголосили про обмежувальні заходи для відвідування навчального закладу з 10 березня, але просять не сіяти паніку через чутки про хворого студента.

Про це повідомляє прес-служба університету.

З метою запобігання захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19, згідно з наказом ректора, в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка не будуть проводитися масові заходи у всіх корпусах.

Крім того буде припинено направлення за кордон студентів, аспірантів, викладачів, науковців та співробітників, а також видачу запрошень і прийом іноземних делегацій, груп, окремих іноземних громадян.

"Обмеження діятимуть до окремого розпорядження", - сказано в повідомленні.

У той же час в університеті стверджують, що серед студентів КНУ немає хворих з симптомами коронавірусу. За інформацією прес-служби, у студента, який захворів після повернення з Італії, небезпечний діагноз не підтверджено. Він знаходиться в ізоляції в гуртожитку під наглядом лікарів.

"Діагноз вірусної інфекції не підтверджується. Встановлено діагноз: ангіна бактеріальної етіології. Необхідності в госпіталізації в інфекційне відділення немає", - уточнили в прес-службі університету.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Чернівецькій області, де знаходиться на лікуванні перший хворий коронавірусів в Україні, оголошено карантин для всіх навчальних закладів.

Детальніше про те, що відомо на даний момент про епідемію коронавируса, яка поширилася практично по всьому світу, читайте в матеріалі "Апострофа": Як коронавірус перетворює життя на пекло: свіжі дані про "вбивцю" і фото з різних країн.