RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Справу зливають: адвокат зробив гучну заяву щодо загибелі 8-річної дівчинки в Запоріжжі

Адвокат Володимир Ляпін, який представляє інтереси батьків Ані Ждан, яка трагічно загинула в парку Запоріжжя, стверджує, що чиновники намагаються уникнути покарання.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"На думку сторони захисту, кримінальну справу зливають в догоду керівника парку Олега Камаренко", - стверджує адвокат.

За його словами, відповідальність намагаються "повісити" на заступника директора парку.

Володимир Ляпін оприлюднив попередню інформацію про те, що статуя, яка впала на дівчинку, була придбана під патронажем заступника мера міста Анатолія Пустоварова в рамках програми Запоріжсталі "Ми це місто", але документів про прийняття її на баланс в комунальному підприємстві немає.

Адвокат також повідомив, що знайшлися свідки, які підтвердили випадки падіння дерев'яної статуї ведмедя задовго до 8 березня, коли сталася трагедія.

"Особливі почуття викликають керівники інспекції з благоустрою, які протягом тривалого часу не виявили ніяких порушень в комунальному підприємстві і які тикають один на одного пальцями, уникаючи відповідальності", - підкреслив Володимир Ляпін.

За словами адвоката, батьки Ані відмовилися отримувати матеріальну допомогу в сумі 100 тисяч гривень, як це було зазначено на сайті мерії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що стосовно директора парку в Запоріжжі "Дубовий гай", де від падіння статуї загинула 8-річна Аня Ждан, розпочато розслідування.