RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україні перша область прийняла найжорстокіші заходи через коронавируса

Слідом за Львовом, де через загрозу поширення коронавірусу були закриті всі торгові точки, крім продуктових магазинів, аптек і заправок, суворі заходи карантину введені в усій Львівській області.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

З понеділка, 16 березня, на території області рекомендують обмежити зборів, що перевищують 10 осіб.

Крім того, буде обмежений доступ клієнтів до контакт-центрів постачальників комунальних послуг, робота яких буде максимально переведена в режим онлайн. Також буде обмежено роботу закладів громадського харчування і переглянутий режим роботи громадського транспорту в Львівській області.

Раніше подібні жорсткі заходи були введені в Чернівецькій області.

Тим часом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у столиці не працюватимуть торгові центри і закриваються магазини, за винятком продуктових і господарських магазинів і аптек. Працюватимуть АЗС, банки і банкомати.

Мер Одеси Геннадій Труханов також розпорядився з 16 березня припинити роботу всіх об'єктів загального користування, крім продуктових магазинів і аптек.Однак, це розпорядження має рекомендаційний характер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець рекомендує розглянути можливість обмеження роботи закладів громадського харчування через загрозу поширення коронавируса COVID-19.