RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Пішов 5-й десяток: коронавірус в Україні зачепив ще одну область

Станом на 23:00 20 березня Міністерство охорони здоров'я України офіційно підтвердило 41 випадок захворювання на коронавірус Covid-19: першого хворого було виявлено в Тернопільській області.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Також ще один новий випадок було підтверджено в Київській області.

Всього, за даними Міністерства охорони здоров'я, випадки зараження коронавірусом було виявлено в Чернівецькій області (25 хворих, з них один померлий і один одужав), Дніпропетровській (2 хворих), Житомирській (1 випадок, який опинився летальним), Львівській (1 хворий), Івано-Франківській (2 хворих, з них один померлий), Донецькій (1 хворий), Київській (4 хворих), Харківській (1), Тернопільскій (1) і в місті Києві (3). Також, за попередніми даними, є ще один випадок в Києві, про який "Апостроф" дізнався з власних джерел.

Крім того, глава Харківської ОДА Олексій Кучер уточнив, що на території області випадків коронавируса поки немає, а 37-річна харків'янка, яка заразилася, повернулася з Франції 11 березня і з того часу знаходиться в Київській області.

Детальніше про пандемію коронавірусу в світі читайте в матеріалі "Апострофа": Нові жертви і гігантські черги: що діється в Україні і світі - свіжий огляд за 20 березня.