RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Коронавірус у дружини заступника голови облради Харкова: що відомо про самого Скоробагача

Заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач, у дружини якого в п'ятницю, 20 березня, виявили коронавірус, хворіє з високою температурою і чекає результати тесту з Німеччини.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Kharkiv Today.

Заступник голови Харківської облради розповів, що відчув нездужання після повернення з приватної поїздки в Європу, під час якої він відвідував лікарню. У Харкові він ходив на роботу в облраду, поки не відчув пыдвищення температури. За його словами, він спілкувався з колегами, але не з багатьма.

"Температура з'явилася через 9 днів. Взагалі ні з ким не контактую. Здавав 4 тесту, всі негативні, але у нас, мені здається, тести не дуже якісні або взагалі, ці тести незрозуміло, звідки вони або вони працюють на якісь антитіла, які потім виробляються при хворобі", - повідомив виданню Володимир Скоробогач.

Щоб переконатися у відсутності хвороби або підтвердити її, заступник голови облради придбав тест на коронавірус в київській клініці за 15 000 гривень і відправив його до Німеччини.

Його стан здоров'я поки не покращився. Скоробагач консультується з лікарями "інфекційки" та з іншими фахівцями і обіцяє повідомити, коли прийде результат його тесту.

"Тримається температура, у мене такого не було ніколи. Вона не збивається. Я п'ю таблетки якісь там, мені призначили", - розповів заступник голови облради.

Раніше "Апостроф" повідомляв про 41 випадок захворювання коронавірусом в Україні.

Незабаром стало відомо, що хворобу виявили також у священника з Тернопільської області.