RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Скільки хворих коронавірусом в Києві: в МОЗ уточнили дані

Заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко уточнив, що коронавірус в Україні зафіксували у 47 осіб, а в Києві у 6.

Про це він сказав на брифінгу.

"Випадок з 7 підтвердженим інфікуванням у Києві. ... Ми (Центр громадського здоров'я МОЗ - "Апостроф") говоримо про 6 випадків, київська міська влада - про 7. Це сьомий випадок, який був повторно підтверджений у Київській міській лабораторії, але діагноз і дослідження по цьому пацієнту були зроблені у Мюнхенській лабораторії, яка через приватну лабораторію повідомила нам і ми його зафіксували на день раніше", - сказав Ляшко.

За його словами, жодних розбіжностей в офіційних даних про кількість інфікованих в Україні немає.

"Загальна кількість - 47 лабораторно підтверджених на території України - стабільна, кількість випадків по Києву у нас однакова, на національному рівні і в м.Києві. Виник лише один дисбаланс по одному випадку - Київ його звітує пізніше, оскільки вони (місцева влада - "Апостроф") чекала повторного підтвердження у своїй лабораторії", - сказав він.

Як повідомлялося, раніше в Чернівецькій області 25 осіб заразилися коронавірусом. Серед цього числа хворих - 8 дітей і 14 жінок.

Детальніше про те, коли епідемія коронавірусу піде в Україні на спад, читайте в матеріалі "Апострофа": Коронавірус перезавантажить Україну з нуля - Влад Росс.