RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Коронавірус перезаванта­жить Україну з нуля - Влад Росс

Астролог Влад Росс зробив прогноз, коли епідемія коронавируса піде в Україні на спад

Астролог росс Фото: Апостроф / Дмитро Олійник

Коронавірус Covid-19 втратить активність до початку травня і перетвориться на звичайний грип. Але він, будучи попередженням для людства, вже зіграв свою роль в майбутньому планети, зокрема, і в падінні режиму російського президента Володимира Путіна.Про це "Апострофу" розповів астролог ВЛАД РОСС.

- Хотілося б почути вашу думку з приводу розвитку коронавірусу Covid-19.

- Саме небезпечне поширення коронавірусу пов'язано з Меркурієм в сузір'ї Риб. Риби - це бацили, всякого роду інфекції, віруси. Меркурій - це планета повітря, а Риби - це знак води, тому вірус може поширюватися повітряно-крапельним шляхом. Тому вся котовасія у світі буде тривати рівно до 12 квітня. Україні найголовніше за цей час не заразиться, і щоб не було таких великих потрясінь, як в Італії. Але я не бачу, що у нас так буде. Приблизно після Пасхи вірус перестане бути агресивним.

Є припущення, що найбільш оптимальна температура повітря для цього для вірусу - між + 5С і + 20С, і він боїться ультрафіолету. Тому, чим швидше потеплішає, тим нам буде краще. У північних країнах, таких як Швеція, Норвегія, Данія, він не бушує, тому що там для нього занадто холодно. А в південних країнах для нього дуже жарко, є припущення, що +27 - смертельна температура для нього. Тому в найближчі 2-3 тижні агресія вірусу буде зведена нанівець, і він може перейти у звичайний грип.

- Наскільки вірус небезпечний для України?

- Вірус, який прийшов в Україну, взагалі нікчемний. Друга половина квітня і початок травня стануть дуже вдалим часом, щоб він взагалі не поширювався. Надалі відбудеться проходження Меркурія в Овен, а Овен - вогняний знак, він все спалює, тому вірус взагалі зникне з нашої території.

- Наскільки Covid-19 змінить картину світу?

- Мій прогноз перед Новим роком був однозначний: у 2020 році весь світ зміниться. Є інформація, що в цьому році відбудеться падіння астероїда, і воно змінить нас навіть більше, ніж коронавірус.

Невипадково перед епідемією коронавірусу з'явилася Грета Тунберг, яка, як відьма, була передвісником глобальної катастрофи. Вона говорила, щоб люди перестали гнатися за грошима, більше дбали про екосистему. Наприклад, на тлі коронавірусу у Венеції канали стали прозорі, з космосу не видно забруднення повітря над Китаєм. Тому, пандемія - ніби попередження нам згори. Так, дійсно, світ змінюється. І входження королівських - найбільших планет - Сатурна і Юпітера у Водолій, дійсно, змінює наш світ.

- Чи вплине коронавірус на ситуацію в Росії?

- Я ще перед Новим роком передрікав обвал економіки з березня - так і сталося. Ця ситуація безпосередньо пов'язана з коронавірусом, тому що через нього обрушилися ціни на нафту.

З Росією буде творитися те ж саме, що в епоху перебудови, коли Михайло Горбачов був при владі. Ми зараз спостерігаємо останній рік правління Володимира Путіна. Цей рік буде останнім і для "Єдиної Росії". Я бачу велику революцію в 2021 році. У 2022-му Путін, можливо, взагалі піде з життя.

- А яка планета захищає Україну? Чого чекати нам?

- Венера управляє Тільцем - Україна пов'язана якраз із цим знаком. Через нього проходить Уран - планета великих змін і перетворень. Вона сприяє реформам, які повинні відбуватися протягом семи років після обрання Володимира Зеленського. Я був впевнений, що він переможе хоча б з тієї причини, що Уран управляє сузір'ям Водолія (під цим знаком народився Володимир Зеленський, - "Апостроф"). А Уран у Тільці буде всі сім років, тому нас чекають сім років реформ, повалення старих політиків, прихід нових і досконале перетворення всієї країни - знищення корупції і всіх наших КПРС-них схем, гнилого соціалізму і комунізму, які були в нашій країні. Це буде перезавантаження країни з нуля.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто