RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Погрожують побити: в мережі поділилися сумною історією про "карантин" для заробітчанина з Польщі

У мережі розповіли обурливу історію про реалії карантину для українців, які повернулись в Україну з-за кордону.

Коронавірус вбив майже 25 тисяч і продовжує атакувати: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це написала у Facebook Валентина Мураховська.

"Сьогодні виникла така ситуація: людина повертається з Польщі, відбути карантин нема де. В нього велика родина. В 4-кімнатній квартирі живе сестра з чоловіком, мама, онука, двоє дочок сестри", - пише вона.

За її словами, до поїздки на заробітки чоловік знімав кімнату в квартирі, але власниця відмовилась приймати його на карантин.

"Думав поїхати в село під Вінницею, але там вже ополчилися, що як приїде його поб'ють в кращому випадку. Вже був прецедент на днях, що жительку того ж села, яка повернулася з Італії, закидали камінцями. На гарячій лінії Облдержадміністрація та Вінницька міська рада не знають, як допомогти, як і на гарячій лінії Департамент охорони здоров'я Вінницької міської ради. А мені цікаво, якщо людина таки повернеться у родину і заразить близьких. Хто тоді відповідатиме? Чому немає пункту ізоляції для таких людей", - написала Мураховська.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що екс-спікер Держприкордонслужби Олег Слободян розповів,яким чином українців не будуть пропускати на територію Україниі чи мають на це право прикордонники.