RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Нікого не будуть розстрілювати: український мер записав жорстке відео через смерті від коронавірусу

Мер міста Конотопа (Сумська область) Артем Семеніхін дорікнув районній владй через відсутність блокпостів, які могли б зупинити поширення небезпечної хвороби, викликаної коронавірусом.

З цього приводу він записав гнівне звернення і опублікував відео на своїй Facebook-сторінці.

"Хочу звернутися до районної влади. У вас дуже круто виходить організовувати концерти Олі Полякової, просто супер. З'їжджається купа людей, все організовано - бухають, шашлики продають. Де, бляха-муха, хоч один блокпост на виїзді з села Козацького?.." - обурювався Артем Семеніхін.

Мер Конотопа нагадав, що двоє з трьох жертв коронавірусу в Сумській області - мешканки села Козацького, проте ніяких запобіжних заходів він не бачить.

"Люди ходять юрбами без масок, без нічого. У вас вже 8 осіб захворіли на коронавірус в Козацькому, 1 людина в Поповці! Де перекриті дороги, де карантин? Ви що, мені цю заразу в Конотоп хочете принести? Ви чим там займаєтеся?" - риторично запитував мер Конотопа.


За його словами, на в'їзді в місто Конотоп у вівторок, 31 березня, будуть встановлені залізобетонні блоки, щоб жителі району не уникали контролю.

"Люди добрі, не треба уникати ці блокпости. Там вас ніхто не розстрілює, ніхто не допитує і не мучить. У вас просто міряють температуру і в разі, якщо вона у вас підвищена - викликають лікаря і все", - звернувся мер Конотопа до жителів району, які, за його словами, "ничками" обходять блокпости біля Конотопа.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мер Конотопа Артем Семеніхін повідомив про другу смерть від коронавірусу в місті. За попередніми даними, пацієнтка заразилася в районній лікарні.