RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

День сміху: кумедні привітання та листівки зі святом

1 квітня традиційно відзначається День сміху або День дурнів. У цей день прийнято жартувати над іншими, щоб підняти настрій собі і всім оточуючим.

"Апостроф" зібрав кумедні привітання та листівки з нагоди цього свята.

***

Вітаю з 1 квітня! Бажаю радості, веселощів, дивитися на все крізь призму оптимізму. Нехай гумор допомагає у важких ситуаціях, і кожен день знаходиться привід пожартувати і голосно посміятися!

***

***

Кажуть, що сміх робить наше життя довшим. Бажаю всім сміятися, як можна частіше, по хорошому приводу і від щирого серця. Бажаю, від сміху завжди молодіти, ставати здоровішими і ніколи в житті не хворіти. Бажаю, щоб кожен день був прикрашений жартами, добром, приємними подіями і зустрічами, які неодмінно викличуть хоча б посмішку на вашому обличчі. Смійтеся і заражайте своїм сміхом своїх близьких. З Днем сміху!

***

***

Бажаю до всього ставитися з гумором, нічого не приймати близько до серця, вміти посміятися над собою, з посмішкою приймати навіть складні ситуації і позитивно дивитися на світ. З Днем сміху!

***

***

З Днем сміху! Бажаю йти по життю з гумором і щасливою посмішкою, а також, як можна частіше сміятися від душі. Нехай і в родині, і на роботі, і в компанії друзів, і на вулиці, і вдома завжди знайдеться привід для доброго жарту, смішної історії і відмінного настрою.

***

***

Вітаю з Днем сміху і бажаю побільше позитивних моментів в житті, веселих жартів, яскравих посмішок, крутих ідей, неймовірних витівок, ненудних друзів і масу причин для щоденного реготу від душі.

***

***

Вітаємо всіх з чудовим святом, коли настрій підвищується від вдалого жарту чи посмішки, з Днем сміху! Нехай кожен день Вашого життя дарує Вам привід для радості, а веселий заливистий сміх сприяє продовженню життя!

***

***

Вітаю з Днем сміху і хочу побажати, щоб в житті крім серйозної роботи було місце і веселим захопленням, щоб добрий гумор був завжди при собі, щоб тобі в будь-якій ситуації вдавалося підняти настрій дорогим твоєму серцю людям, щоб кожен день дарував приводи для щирого сміху і чудового настрою.

***

Раніше "Апостроф" публікував кращі приколи для дому та роботи з нагоди 1 квітня.