RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Підхопила коронавірус в лікарні? Спливли скандальні дані про породіллю, яка померла

Родичі жінки з Івано-Франківська, яка хворіла на коронавірус, і народила дитину, а потім померла, вважають, що вона підхопила небезпечну хворобу в пологовому будинку.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Так, її близькі заявили, що вона їздила до Польщі задовго до оголошення пандемії - в листопаді 2019 року, а коли потрапила в пологовий будинок, то її заборонили відвідувати. Там же у неї піднялася температура, з'явився кашель і утруднене дихання. Незабаром дуже швидко розвинулася пневмонія, а на наступний день після успішних пологів вона померла.

Слід зазначити, що їй робили експрес-тест на коронавірус, який показав негативний результат. Пізніше діагноз COVID-19 у неї підтвердився, і в лікарні почали перевіряти лікарів. Головний санітарний лікар області закликав закрити обласний пологовий будинок, де народжувала жінка, на карантин.

Рідні жінки стверджують, що у них є всі підстави припускати зараження загиблої саме в лікарні.

"100%, що вона заразилася там, в лікарні. Більше варіантів я не розглядаю. Лікар нам неофіційно сказав, що там вірус ходить вже 2 місяці", - говорить сестра Оксана Стасевич.

В даний момент на коронавірус перевіряють дитину загиблої.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стали відомі інші подробиці смерті породіллі в Івано-Франківську, у якій підтвердили коронавірус.