RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україні вдарять морози до мінус 8: прогноз погоди на перший день квітня

Перший день другого місяця весни в Україні буде холодним, 1 квітня стовпчики термометрів в західному регіоні опустяться до мінус 8 градусів.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

По всій території України буде хмарно з проясненнями, опадів не передбачається. Вночі прогнозується від мінус 1 до мінус 8 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть від плюс 4 до плюс 9 градусів.

Найтепліше буде на півдні, південному сході і в центрі країни. Найнижча температура очікується в Івано-Франківській і Чернівецькій областях. У Карпатах може похолодати до мінус 12 градусів.

В Укргідрометцентрі попереджають, що з 31 березня по 2 квітня через низьку температуру може статися загибель і пошкодження квітів і плодової зав'язі раноквытучих плодових культур: абрикоса, персика, вишні та ягідників.

Як повідомляв "Апостроф", в українських Карпатах триває справжня зима, незважаючи на те, що за вікном уже закінчується перший місяць весни.

Крім того, народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на квітень і розповів, коли в Україну прийде справжня тепла весна.