RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Топ-офіцера СБУ затримали в Краматорську, він фінансував ДНР-ЛНР

Віце-міністр здоров’я Польщі Вальдемар Краска сказав, що пік захворюваності на вірус COVID-19 відбудеться найближчим часом.

Коронавірус заразив більше 1 мільйона людей: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє Polskie Radio.

"Пік епідемії ще, на жаль, перед нами. Позаяк усі математичні розрахунки показують, що це станеться у найближчий або ще у наступний тиждень. А тому ми повинні бути готовими до нових випадків. На жаль, у наступні дні їх прибуватиме", - сказав він.

Вальдемар Краска вважає, що у пік число захворювань буде у декілька разів більшим, ніж сьогодні. За його словами, йдеться про декілька тисяч осіб.

Віцеміністр здоров’я наголосив на значенні значного обмеження контактів для зупинки епідемії. Він вказав на необхідності дотримання цього також у Великодні свята.

Раніше, Польща продовжила заборону на в'їзд в країну іноземців до 13 квітня, а також ввела вимогу для громадян, які працюють за кордоном і часто перетинають кордон, обов'язково проходити 14-денний карантин після в'їзду в країну.

Проте, через очіуване збільшенні кількості хворих, влада Польщі може прийняти рішення про посилення карантинних заходів та продовжити заборону на в'їзд іноземців.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розповіли історію про реалії карантину для українців, які повернулися в Україну з Польщі. Так, за словами свідка подій, до поїздки на заробітки чоловік зняв кімнату в квартирі, але хазяйка відмовилася приймати його після повернення з цієї країни на карантин, в результаті чого той фактично опинився бездомним.