RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Коли діти підуть в школу: з'явилися важливі уточнення щодо нових правил карантину

Список нових заборон, які було введено Кабінетом Міністрів у зв'язку з карантином через епідемію коронавірусу, викликав безліч питань у українців: в уряді вирішили дати додаткові пояснення щодо ряду пунктів.

Роз'яснення було опубліковано на офіційному сайті Кабміну.

Уточнення були оформлені у вигляді відповідей на найбільш поширені питання. Зокрема, відповідаючи на питання про те, коли відновляться заняття в школах, в уряді пишуть: "Заходи карантину наразі діють до 24 квітня, а тому всі освітні заклади переведені в онлайн. За ініціативи Президента починає працювати проект "Всеукраїнська школа онлайн". Старт трансляції – 6 квітня".

Також багатьох хвилює питання про те, чи можна відвідувати парки і сквери.

"Ні, відтепер – не можна. Відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон забороняється. Це дозволяється лише у випадку, якщо вам потрібно вигуляти домашню тварину, або через службову необхідність", - відповідають в Кабміні.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Кабінеті міністрів також рекомендують одягати на вулиці маску, щоб не порушувати урядову постанову, випадково опинившись на території громадського місця.