RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Від смерті врятували охоронці: всі деталі, фото і відео з місця замаху на бізнемена в Миколаєві

В мережі оприлюднили подробиці замаху на бізнесмена Михайла Тітова, який також відомий на прізвисько "Мультик", в Миколаєві.

Про це повідомляють "Новости N".

Тітов отримав наскрізне кульове поранення. Куля спочатку потрапила в шию, потім пройшла навиліт через щелепу. В результаті поранення виявилися пошкоджені кровоносні судини шиї та обличчя, в тому числі і сонна артерія. Кров з рани хлинула буквально фонтаном.

Охоронці, що супроводжували Тітова негайно повантажили його в автомобіль і помчали до лікарні. По дорозі один з охоронців затискав рану рукою, що істотно зменшило крововтрату. До лікарні швидкої медичної допомоги автомобіль приїхав буквально через 3-4 хвилини після замаху. При цьому поранений уже перебував у стані гострого геморагічного шоку через крововтрату - систолічний тиск при надходженні становив близько 80 мм.

Якби охорона замість того, щоб везти пораненого до лікарні, стала чекати "швидку допомогу", було б втрачено дорогоцінний час і крововтрата могла б досягти критичного значення, після якого врятувати людину вже неможливо.

Головною небезпекою для потерпілого в даний час є дуже велика крововтрата - в результаті поранення Михайло Тітов втратив більше двох літрів крові.

Для підтримки життєдіяльності в лікарні йому кілька разів переливали плазму крові. В даний час пораненим займається бригада щелепно-лицьових хірургів, головне завдання яких є ушивання численних пошкоджених судин, які продовжують кровоточити.

Загальний стан пораненого розцінюється як важкий.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в справі про замах на бізнесмена Ігоря Сало в Києві, в результаті якого загинув його охоронець, з'ясувалися нові деталі, - виявляється, в багажнику авто було щось дуже важливе, оскільки поранений водій, незважаючи на травми, рвався звідти щось забрати.