RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Найкращий захист від коронавірусу: персонажів мультфільму зробили героями миколаївської "аномалії"

У мережі кумедною фотожабою показали те, що в Миколаївській області, єдиній в Україні, до сих пір ніхто не захворів коронавірусом.

Коронавірусом заражено 1,5 млн осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє "Апостроф".

Автор використав кадр з американського мультфільму "Губка Боб Квадратні Штани", а саме образ білки Сенді Чікс і її будинку. Вона живе в куполі під водою і одягнена в шолом і скафандр, оскільки не вміє дихати під водою.

На фотожабі зобразили Миколаїв як ізольоване під куполом місто, в яке не потрапляє захворювання, так само як в будинок білки не потрапляє вода.

Станом на 9 квітня Миколаївська область залишилася єдиним регіоном України, де немає випадків коронавірусу.

Головний санлікар України Віктор Ляшко особисто прилетить до Миколаєва, щоб вивчити, чому в регіоні не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

"Це питання порушення алгоритму тестування, або там дійсно така стабільна ситуація. Ми це розглянемо і будемо приймати рішення", - сказав він.

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич заявив, що не здивований відсутністю коронавірусу на ввіреній йому території. Нульову кількість випадків він пов'язує з карантином: з початку його дії зменшилася кількість хворих з пневмоніями, хоча смертність в місті відповідає сезону.

Як раніше повідомляв "Апостроф", станом на ранок 9 квітня в Україні було підтверджено 1892 випадки коронавірусного захворювання COVID-19.