RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Львівську область засипало снігом: опубліковано казкові фото

У вівторок, 14 квітня, у гірських регіонах Львівської області вночі та зранку були снігопади, і місцеві жителі демонстрували у соцмережах засніжені пейзажі.

Про це пишуть місцеві видання.

Журналісти повідомляють, що сніг йшов на Турківщині, Старосамбірщині та Сколівщині, у цих районах нанесло від 20 см до півметра снігу.

Зокрема, на Старосамбірщині снігом покрило гори у селах Тур‘є та Головецько. Також снігом покриті будинки місцевих мешканців. На Сколівщині села теж покриті снігом, особливо засніжило у курортному населеному пункті Славськ. Йшов снігопад і Турківщину: у селі Бітля засипало не тільки ліс, а й стежки та дороги.

Як повідомляють синоптики, найближчими днями в області очікується похмура погода, можливі заморозки, а на Великдень буде хмарно з проясненнями.

Як повідомляв "Апостроф", 14 квітня з ночі на території українських Карпат випало багато снігу, також спостерігається морозна температура повітря. Фото снігопадів виклали рятівники з пошукового посту на горі Піп Іван, а також співробітники курорту Буковель.