RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Під Чернівцями чоловік вбив дружину на очах дитини: моторошні деталі і фото

У понеділок, 20 квітня, в місті Заставна Чернівецької області під час сімейної сварки сталося жорстоке вбивство. Про те, що трапилося, в поліцію повідомила дитина.

Фото з місця події опубліковані на сайті Нацполіціі.

"Хлопчик повідомив, що в будинку на підлозі лежить його мати з ножовим пораненням і потрібна медична допомога. На місці події поліцейські виявили мертвою 41-річну місцеву жительку та її 47-річного чоловіка з ножовими пораненнями", - сказано в повідомленні прес-служби.

Пізніше затриманий чоловік розповів співробітникам поліції, що між ним і дружиною виникла суперечка, під час якої він завдав жінці декілька ударів ножем. Від отриманих травм потерпіла померла.

Медики госпіталізували чоловіка до реанімаційного відділення. З дитиною зараз працюють психологи.

Поліцейські оглядають місце злочину, опитують свідків і очевидців, проводиться досудове розслідування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) і ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Харкові посеред вулиці вчинили замах на чоловіка, з ножем, встромленим в голову, його знайшли перехожі.