RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Під Одесою закривають лікарню через масове зараження медиків коронавірусом

У вівторок, 21 квітня, через різке збільшення кількості хворих на коронавірус серед медпрацівників в місті Подольську (Одеська область) закривають на карантин місцеву лікарню.

Німеччина послаблює карантин, а Україна в очікуванні піку: як змінюється ситуація з коронавірусом (оновлюється)

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці голова Одеської ОДА Максим Куций.

"З огляду на те, що в Подільському найбільшу кількість хворих серед медпрацівників, обласною комісією з надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про посилення карантинних протиепідемічних заходів в місті та районі", - сказано в повідомленні.

З цієї причини Подільську міську лікарню буде закрито на двотижневий карантин. У всіх приміщеннях проведуть повну дезінфекцію. Всі медпрацівники і пацієнти в обов'язковому порядку пройдуть ПЛР-тестування.

Максим Куций також повідомив, що станом на ранок вівторка, 21 квітня, лабораторно підтверджено 146 випадків захворювання на коронавірус. З них в Одесі - 43 випадки, в Подільському - 37 випадків, в Біляївському районі з містом Теплодар - 27 випадків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі на вулиці Сєрова помітили співробітників комунальних служб, які імітували дезінфекцію в одному з під'їздів.