RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Втомився жити в незатишному місті: Тищенко цікаво пояснив скандал навколо свого ресторану в Києві

Скандальний народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко пояснив, чому його ресторан "Велюр" працює і досі приймає гостей - там проходять "особисті зустрічі".

Про це він написав у Instagram.

"Так, дійсно в ресторані "Велюр" іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте - "особисті зустрічі". Поодинокі зустрічі. І повірте результат цих зустрічей відчують всі хто думає наступні - 5 років грабувати моє місто. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає ніяких порушень і близько. Я строго дотримуюся карантинних заходів і впевнений, що тільки розрив соціальної дистанції і тимчасове обмеження громадської активності дозволить нам стримати поширення інфекції ", - написав нардеп.

За його словами, в "Велюрі" він зустрічається зі своїми помічниками.

"З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму ... перетворення міста Києва. Тому що я категорично втомився жити в неохайному і все більш незатишному місті. Я хочу іншої якості життя ... PS. Зрозуміло, якщо є "інформаційне замовлення", правда нікому не потрібна. Але мені зараз неймовірно соромно від того, що мої рідкісні, поодинокі гості змушені виходити з ресторану... голодними. Це так мені не властиво. Але час диктує свої правила", - написав Тищенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше скандальний "слуга народу" шокував заявою про Чорнобиль.