RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Звіряче побиття 17-річного хлопця в Харкові: друга сторона озвучила свою версію

В'ячеслава Тунгускова з селища Рогань, якого знайшли 6 травня понівеченим на зупинці в місті Харкові, жорстоко побив батько дівчини, до якої він чіплявся, разом зі своїм товаришем.

Як повідомили в прес-службі поліції, неповнолітній в той вечір спілкувався з двома місцевими жителями 32 і 38 років.

"Зараз їх підозрюють у скоєнні злочину. Поліцейські з'ясовують всі обставини інциденту. Призначено проведення експертиз", - сказано в повідомленні поліції.

Мотиви побиття пояснила дівчина, яка, імовірно, також причетна до злочину. У мережі з'явився аудіозапис, на якому вона розповідає, що юнак спровокував конфлікт своєю поведінкою, коли приставав до неї та її подруги.

"Він почав з ними "криво" розмовляти і вони теж п'яні були... Так, я розумію, вони перестаралися, але що вже зробити?" - каже вона на запису.

Дівчина також стверджує, що 17-річний хлопець погрожував її згвалтувати і вдарив кулаком в обличчя. За її словами, експертиза встановила у неї струс мозку.

"Так, я згодна, що мій тато з його товаришем перегнули палицю. Вони були п'яні, ніхто не заперечує. Але ніхто його арматурою не бив, і палицею його ніхто не ґвалтував, не було нічого такого", - говорить дівчина на аудіозапису.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фотографії колишньої дівчини побитого в Харкові 17-річного В'ячеслава Тунгускова, з якою у нього стався конфлікт