RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Києві троє озброєних грабіжників напали на лікарню: фото підозрюваних

У суботу, 9 травня, в Києві троє зловмисників напали на медичних працівників у лікарні і пограбували їх.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Правоохоронці уточнили, що грабіжники напали з ножем на лікарів на проспекті Перемоги. З собою вони забрали гроші і мобільні телефони медпрацівників.

Затримати злочинців вдалося через кілька годин завдяки докладному опису, отриманому від жертв пограбування.

"Патрульні затримали трьох чоловіків, які вчинили розбійний напад на співробітників медичної установи. 9 травня патрульні отримали виклик на проспект Перемоги, де три людини в масках увірвалися до медичного закладу. Під загрозою ножа невідомі відібрали у працівників мобільні телефони і гроші. Постраждалі докладно описали нападників, але відразу знайти їх не вдалося. Через кілька годин після події, на вулиці Робочій, автопатруль помітив трьох чоловіків, які підпадали під опис. Незважаючи на нервову поведінку громадян, інспектори ще більше переконалися в своїх підозрах і провели їм поверхневу перевірку. У чоловіків виявили три мобільних телефони, печатку і гроші. Надалі на місці працювала слідчо-оперативна група Святошинського району", - заявили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві зловмисники викрали з салону автомобіля гаманець і мобільний телефон, що належали дружині водія.