RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві сімейна пара поплатилася, попросивши допомоги у грабіжників: фото

Допомагаючи завести машину на проспекті Перемоги в українській столиці, зловмисники викрали з салону автомобіля гаманець і мобільний телефон, що належали дружині 59-річного водія.

Про цю подію повідомили в відділі комунікації поліції Києва.

Як сказано в повідомленні, 59-річний киянин попросив двох незнайомців допомогти завести транспортний засіб. Поки один з помічників разом з водієм штовхав машину, другий сів за водійське кермо і під час "допомоги" прихопив мобільний телефон і гаманець, які лежали поруч.

Скоївши крадіжку, невідомі швидко пішли, але дружина водія відразу помітила відсутність особистих речей. Власник автомобіля спробував наздогнати грабіжників і викликав поліцію.

"Отримавши прикмети правопорушників, співробітники оперативно-пошукового відділу Солом'янського управління поліції почали обстежувати прилеглі до місця події вулиці. На одній з них правоохоронці помітили двох чоловіків, за описом схожих на розшукуваних, і зупинили їх", - повідомили в поліції.

Фігурантів затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Як було встановлено, затримані правопорушники - місцеві жителі, 1977 і 1979 народження. Раніше вони потрапляли в поле зору правоохоронних органів за вчинення майнових злочинів і злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних речовин.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Одному з підозрюваних суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, іншому - нічний домашній арешт. За санкцією статті, їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", київська поліція затримала підозрюваного в трьох пограбуваннях, двох крадіжках і заволодінні транспортним засобом, які він зробив на території двох районів столиці.