RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Смертельний обвал будівлі на Закарпатті: нові фото і всі подробиці НП

Обвал в колишньому кінотеатрі "Промінь" в місті Виноградові на Закарпатті, під час якого загинув один з робітників, трапився під час робіт з переобладнання будівлі в супермаркет.

Про це повідомляє місцеве видання Мукачево.нет.

Як уточнили в управлінні ДСНС Закарпатської області, обвалення стіни будівлі на вул. Шевченка сталося в четвер, 14 травня, о 16.37. Надзвичайна подія трапилася під час демонтажних робіт, під час яких колишній кінотеатр переобладнали в супермаркет.

Всього в будівлі працювало 10 осіб, двоє з яких опинилися під завалом. Одного з них каретою швидкої допомоги госпіталізовано до лікувального закладу, другого виявили без ознак життя.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Близько 18.30 рятувальники завершили пошукову операцію. Триває розбір конструкцій внаслідок обвалу.

"Крім будівельників, інших постраждалих на місці події немає. Тому, поки рятувальники продовжують розбирати завали, але пошукові роботи завершені", - зазначила в коментарі виданню прес-секретар ГУ ДСНС Закарпаття Наталія Батир.

На місці працюють рятувальники і техніка 6-й державної пожежно-рятувальної частини та правоохоронні органи.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 7 травня, в Одесі стався обвал житлового будинку. Були зруйновані перший і другий поверх в правому крилі будинку, де заселено 7 квартир.