RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Влаштували шоу на кістках: мережа вибухнула гнівом через брехню МОЗ по боротьбі з коронавірусом

У соціальних мережах активно обговорюють публікацію екс-керівника директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства охорони здоров'я Ірини Литовченко, яка звинуватила нове керівництво відомства у брехні.

На своїй сторінці в Facebook вона написала, що чинний міністр охорони здоров'я Максим Степанов "встиг пробрехатись по самі вуха".

Зокрема, вона звернула увагу на те, що Україна досі не отримала захисні костюми для медиків, які нібито були закуплені місяць тому.

"За цей час в Україні встигли прилетіти костюми, які купив "Нафтогаз", "Сільпо" , "Епіцентр", Crown Agents, волонтери, але не куплене за наші з вами податки китайське добро", - пише вона.

Також Литовченко звернула увагу на скандал з тестами на коронавірус українського виробника.

"Тести виявилися не дуже тестами. І розпочаті клінічні випробування ліків "від корронавірусу" не дуже розпочатими. І виплачені 300% премії медикам не дуже виплаченими і не зовсім в розмірі 300%.

За останні 4 місяці на посаді міністра вже побували "своя людина", "видатний кардіохірург" і "міцний господарник". Цікаво, хто там наступний на лавці запасних, і яку нову брехню ми почуємо цей раз", - додала вона.

У мережі активно коментують слова експерта і підтримують її.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Міністерстві охорони здоров'я України визначили "контрольні" дати, на які заплановано поступове зняття обмежень карантину.