RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

ЗМІ розповіли про спробу аферистів відібрати нерухомість в Києві у громадянина Німеччини

Громадянин Німеччини Ральф Сиглер - інвестор з досвідом, який вкладає кошти в українську нерухомість, але після покупки квартири на Кловському узвозі, 7 у Києві змушений був покинути Україну через загрози своєму життю.

Про це пише "Голос".

Іноземний інвестор підозрює, що став жертвою шахрайської схеми, в тому числі за участю колишніх політиків, які "намагаються замести сліди".

У 2019 ріелтори запропонували Ральфу Сіглер купити квартиру №222 в елітному будинку на Кловському узвозі, 7.

Перевірка реєстрів показала, що власником квартири є Петро Хрущ, засновник кількох юросіб. Раніше він купив квартиру у підприємства "Черкассиагроленд інвест" (мажоритарний власник - колишній народний депутат Валерій Писаренко).

Після узгодження суми угоди Ральф Сіглер оформив на себе новий об'єкт нерухомості. Але вже через два дні керуюча будинку повідомила, що в квартиру намагається потрапити представник попереднього власника. Потім Ральфу Сіглеру заблокували вхід на поверх, де розташована квартира. "За розпорядженням керівництва", як повідомила керуюча будинку.

За інформацією одного з ріелторів, "керівництво будинку" на Кловському узвозі, 7 пов'язано з ТОВ "Черкассиагроленд інвест", одним з колишніх власників квартири.

Якщо перевірити реєстрацію підприємства, можна виявити, що вона зареєстрована практично там же, за адресою вул, Кловський узвіз, 7а.

Зацікавленість "Черкассиагроленд інвест" в квартирі підтверджує той факт, що підприємство через суди намагається повернути нерухомість, посилаючись на те, що вони нібито не продавали квартиру.

Мажоритарний власник "Черкассиагроленд інвест", колишній депутат трьох скликань і заслужений юрист України Валерій Писаренко, як припускають журналісти, не міг постраждати від рук недобросовісних ріелторів, і, може бути причетний до шахрайської схеми.