RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Обвалення моста під Дніпром: з'явилися відео та розповідь очевидця

У мережі з'явилося відео обвалу конструкції мосту у селі Олексіївка Дніпропетровської області, міст впав в той момент, коли по ньому проїжджала фура - автомобіль завис над рікою.

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

"Їхав і провалився. Ось як є так і є. Ось гальмівний слід, ззаду мене хтось гальмував. Більше ніхто не провалився, слава Богу. Переді мною фури йшли, їм пощастило. Немає ні покажчиків об'їзду, нічого немає", - розповів водій фури.

Руйнування секції мосту через річку Чортомлик сталося на ділянці 206 км автомобільної дороги Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя біля села Олексіївка Нікопольського району.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, встановлюються всі обставини події.

За даним фактом в поліції відкрили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 367(службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) та ч.1 ст.291(порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео як в Києві з пішохідного моста з Поштової площі на Труханів острів впала частина бетонної конструкції. Помітно, що величезний шматок бетону з нижнього частини полотна впав на острівець біля палі моста.