RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Потепління в Україні затримується: синоптик розповіла про погоду у вихідні

У вихідні, 23-24 травня, в Україні збережеться прохолодна і волога погода, в суботу дощі пройдуть в центрі, місцями на півночі, в південній частині, на Харківщині.

Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко.

У Запоріжжі, Луганській, Донецькій, Миколаївській областях - без істотних опадів. На Заході 23 травня буде сухо і сонячно.

"А ось вже в неділю західні області знову накриє атмосферним фронтом з дощами. 24 травня невеликі дощі також можливі в східній частині України плюс Дніпро з районами і Запоріжжя. А вздовж смуги Чернігів-Київ-Кропивницький-Одеса істотні опади малоймовірні", - прогнозує Діденко .

Температура повітря залишається низькою. Вночі прогнозується плюс 3-8 градусів. Найближчої ночі при проясненнях є ймовірність заморозків на Заході, Півночі і в Центрі. Вдень повітря прогріється до 11-17 градусів тепла.

У Києві дощі 23-24 травня малоймовірні, вночі очікується плюс 3-6 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від 12 до 16 градусів тепла.

"Вітер поки залишається північно-західним, поривчастим, колючим, некомфортним", - додала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", через кілька днів в Україну прийде потепління - вже 26 травня температура повітря підніметься до плюс 18 градусів, а 28 травня прогнозується 22 градуси тепла.