RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Справа про поліцейських-гвалтівників з Кагарлика: суд ухвалив рішення щодо другого підозрюваного

У вівторок, 26 травня, в Києві Голосіївський районний суд обрав запобіжний захід для другого затриманого у справі про групове згвалтування поліцейськими жінки в Кагарлику.

Про це повідомляє Hromadske.

Так, суд постановив залишити звільненого зі служби поліцейського Миколи Кузіва під вартою на 60 днів. Його позбавили права на внесення застави. Таким чином за гратами він пробуде мінімум до 22 липня.

Суд інкримінує Кузіву "співучасть в згвалтуванні". Представник захисту обвинуваченого заявив, що він не визнає своєї провини. Також він зазначив, що за клопотанням адвокатів, засідання проходило в закритому режимі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в суді обрали запобіжний захід для обвинуваченого в зґвалтуванні жінки поліцейського Сергія Сулими. Він не визнав своєї провини.

Раніше в поліції розповіли про затримання двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції за підозрою в згвалтуванні дівчини. За інформацією слідства, вони доставили жінку в ділянку і вимагали, щоб вона зізналася в злочині - крадіжці ланцюжка. Коли вона відмовилася, поліцейські почали її катувати, і по черзі згвалтували.