RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Війна йде третій місяць: соцмережі бурхливо обговорюють перестрілку маршрутників в Броварах

У мережі активно коментують перестрілку яка сталася вранці 29 травня в Броварах, там спалахнув конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

Про це пишуть у Facebook.

"У Броварах перевізники-маршрутники влаштували масову розбірку зі стріляниною. Ось і спливають наслідки карантинних заходів із зупиненим транспортом. Рекомендую також ознайомитися з прайсом на тіньові перевезення. Є що поділити. І це тільки те, що голосно сталося. А в тиху в цій сфері взагалі "свято" проходить третій місяць", - написав головний редактор "РБК-Україна" Сергій Щербина.

"Ще два дні тому місцеві писали в ФБ, що тітушки пасуться на зупинках і заганяють пасажирів в маршрутки одного конкретного власника. Іншим перевізникам погрожують і ріжуть колеса. Ще раз: це було два дні тому. Де був тоді Броварський райвідділ поліції? А, я забув. У них, напевно, були більш важливі справи. Як: насильство, тортури, кришування", - пише журналіст Дмитро Гнап.

"У Броварах "смотрящі" досить давні і мудрі люди, такої ** йні б вони не допустили ... Простіше вночі спалити конкуруючої фірми автобус, а не робити показове шоу. Навіщо везти натовп не менш 30 осіб з іншого регіону ... знову таки, місцеві авторитети б не допустили це. Так що моя думка - нас знову на**али, голосно і показово", - написала користувач з ніком Юлія Сергіївна.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що народний депутат України від "Слуги народу" Богдан Яременко назвав винуватців перестрілки в Броварах, яка сталася вранці 29 травня.