RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Назад у 90-ті: під Києвом маршрутники влаштували справжню війну, фото і відео

Вранці в п'ятницю, 29 травня, в Броварах на вулиці Олімпійській стався інцидент в стилі 90-х років - десятки молодих людей напали на місце стоянки одної з маршруток.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Факти".

Відзначається, що між декількома перевізниками в місті вже давно йде війна. Напередодні представники одного з них "наполегливо просили" громадян для проїзду з Броварів до Києва сідати саме в їх маршрутки, а не добиратися попутно проїжджаючими авто.

На місце інциденту приїхала поліція. Щонайменше один транспортний засіб отримав пошкодження. Через деякий час молоді люди розбіглися по найближчих дворах.

Свідки публікують в соцмережах відео стрілянини. Кадри справді нагадують бандитські розборки 90-х - хлопці в темному спортивному одязі і капюшонах, деякі в масках, відкрили активну стрілянину.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві 13 травня на вулиці Мостицькій біля храму сталася стрілянина, під час якої поранення отримала одна людина, її госпіталізували. Пізніше з'ясувалося, що той, хто стріляв наклав на себе руки в Чернігівській області.