RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Окупанти "труять" людей в Криму: з'явилася сумна розповідь і фото

В окупованому Криму почали продавати російські шпроти, в яких майже немає масла, а їх зовнішній вигляд і запах вселяють побоювання про можливість отруїтися.

Знімки небезпечних для здоров'я консервів опублікувала в своєму акаунті в Twitter блогер під ніком RoksolanaToday&Крим25%.

"Написано "Шпроти закусочні". У мене коти не бухають! Цікаво, що вони такими шпротами закушувати будуть?" - іронічно цікавиться жителька окупованого Криму.

За її словами, масла в консервній банці немає, всередині - просто варена кілька і сморід. Консерви були куплені в Севастополі.

У коментарях користувач соцмережі з Білорусі теж дивується, з чого в Росії роблять тушонку, яка продається в місцевих магазинах набагато дешевше, ніж вітчизняна.

"У нас теж в магазині. Тушонка 2.99 (близько 35 гривень) є. Російська. І наша місцева білоруська за 4,99 (58 гривень). Їсти першу тупо неможливо. Хрінь гидотна. Наша - чудова, але дорожча суттєво. І ось з чого росіяни роблять тушонку, щоб з логістикою продавати це у нас?" - задає риторичне питання коментатор.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські окупанти визнали, що в Криму і зокрема в Сімферополі присутній дефіцит води, що неминуче в найближчому майбутньому може привести до масштабної екологічної катастрофи.