RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Відпочинок в Затоці 2020: скільки коштує оренда житла і де можна розважитися

Найближчим часом через карантин українці не зможуть виїхати на відпочинок за кордон, тому курорти всередині країни стають все більш популярними.

"Апостроф" зібрав інформацію про відпочинок в Затоці Одеської області.

Це місце унікальне - Будакська коса з її золотими пісками оточена Чорним морем з одного боку і Дністровським лиманом - з іншого. У відпочиваючих є можливість купання як в солоній морській воді так і в прісній затоці. Море навколо Будакської коси неглибоке, а дно піщане без домішків глини, рівномірне і без обривів. Загальна довжина пляжу в Затоці - близько 20 км, його регулярно чистять.

При цьому, всупереч сформованій думці, в Затоці можна знайти і бюджетний варіант проживання як в апартаментах так і в гостьових будинках. Вартість варіюється від 2500 до понад 7000 за 8 днів. За мінімальні гроші можна отримати проживання, стоянку і безкоштовний Wi-Fi. Готелі подорожче пропонують комфортний інтер'єр, кондиціонери, міні-кухні в кожному номері.

Ціна більш дорогих готелів варіюється від 10 950 до 12 200 грн за 8 ночей. За ці гроші гості отримують номери з видом на море або на басейн, лаунж-зони з шезлонгами і басейни для дітей.

Найдорожче житло - в гостьових будинках - від 37 400 за 8 ночей в будинку, де можуть жити до 13 людей. Тобто, на добу кожна людина заплатить трохи більше 350 грн, що насправді дуже бюджетно.

Куди піти і чим зайнятися

Прогулятися по набережній. Тут вистачить місця, щоб перепочити на лавочці, з'їсти по морозиву або покататися на електромобілі.

Аквапарк "Затока" біля Кароліно-Бугаз. Традиційні катамарани, банани і плюшки можна урізноманітнити водними гірками. З розваг також є дитячий басейн з підігрівом і гірками, великий басейн з зонами джакузі. Вхід в аквапарк "Затока" для дітей до 3-х років у супроводі батьків - безкоштовний. На території аквапарку відпочиваючим можна перебувати з 10:00 до 18:00. Комплекс працює щодня.

Луна Парк. Навіть якщо вас не особливо вражають обертаються каруселі, діти завжди сповнені ентузіазму до такого дозвілля.

Уроки віндсерфінгу. На дошку зможуть встати практично всі. Школи віндсерфінгу, кайтсерфінгу, вейкбордингу функціонують в Затоці вже багато років.

Як повідомляв "Апостроф", в селищі Кирилівка (Запорізька область), розташованому на узбережжі Азовського моря, де вже з 11 травня в зв'язку з ослабленням карантинних заходів офіційно відкрилися пляжі, в неділю, 7 червня, відпочивальники почали заїжджати на бази відпочинку та в приватні пансіонати.