RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На популярному українському курорті почали "оживати" пляжі: фото і відео старту сезону

У селищі Кирилівка (Запорізька область), розташованому на узбережжі Азовського моря, де вже з 11 травня в зв'язку з ослабленням карантинних заходів офіційно відкрилися пляжі, в неділю, 7 червня, відпочиваючі почали заїжджати на бази відпочинку та в приватні пансіонати.

Фото і відео початку курортного сезону опубліковано на місцевому сайті ria-m.tv.

Видання повідомляє, що в селищі відновили роботу речовий і продуктовий ринки. Серед перших курортників - жителі Полтави, Харкова та Дніпра.


На центральному пляжі людей не так багато, як в минулі роки. Пляжну зону дещо розширили за рахунок пірсу. Незважаючи на великі хвилі, багато відпочиваючих вже купаються в морі.

На Федотовій косі пляжі переповнені, але з урахуванням необхідної дистанції. Навіси з шезлонгами розставлені з інтервалом понад 2 метри. Втім, ними мало хто користується, більшість відпочиваючих збиралися компаніями під загальними навісами.

Тут вже з'явилися перші торговці напоями та закусками, одягнені в помаранчеві жилети. Масками і рукавичками продавці не користуються.

Як повідомляв "Апостроф", раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що в Україні дозволять відпочинок на пляжах, незважаючи на пандемію коронавірусу.