RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Україні можуть запровадити важливу заборону в громадському транспорті: в чому суть закону

Законопроект про заборону "акустичного насильства" в громадському транспорті в середу, 17 червня, знайшов підтримку у профільному парламентському комітеті, його буде винесено на розгляд Верховної Ради.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці один з авторів законопроекту, народний депутат з фракції «Європейської солідарності» Володимир В'ятрович.

За його словами, цей законопроект був ініційований громадськістю та над його розробкою працювали 15 народних депутатів з різних фракцій.

"Якщо закон проголосують на пленарному засіданні, українці зможуть, як у всьому цивілізованому світі, їхати в тиші або слухати музику чи звук фільмів через навушники", - написав В'ятрович.

Відповідний законопроект було зареєстровано ще 5 лютого. Приводом для цього стала резонансна ситуація в пасажирському рейсовому автобусі, який їхав з Луцька до Києва. Його водій відмовився вимкнути російський серіал на прохання двох пасажирок, вони були змушені вийти на трасі.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар потрапив в гучний скандал, висловивши дивну думку про інцидент з висадкою дівчат-волонтерів з автобуса через російський серіал.