RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

День літнього сонцестояння 2020: коли дивитися затемнення в Україні

У день літнього сонцестояння, 21 червня, о 09:40 за київським часом відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення.

Про те, що воно принесе розповіла астролог Марина Скаді у коментарі УНІАН.

Сонячне затемнення відкриває новий життєвий цикл. Вони відбуваються в період молодика, стимулюють кризу в свідомості, змінюють наші внутрішні установки, приносять події, обумовлені зовнішніми обставинами. Сонце символізує Дух, волю, творчі енергії, дає імпульс до розвитку. Також, Сонце дає можливість усвідомлення минулого досвіду.

21 червня в кардинальної точці - 0 Рака, в день літнього сонцестояння, в 09:40 за київським часом, відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення на Північному Вузлі, яке включає усвідомлене прагнення до нового, спонукає до самовдосконалення.

Кільцеве затемнення впливає на світові події. Крім того, велику силу цьому дню надає літній Сонцестояння - перехід Сонця в знак Рака в 00:44 за київським часом.

День Літнього Сонцестояння, в який сонце піднімається на найвищу точку над Землею, знаменує початок астрономічного літа. Це - день Сили, коли зростають цілющі здібності трав і води. Це кульмінація життєвої енергії, тому всі традиції і обряди, пов'язані з головними її елементами: вогнем, водою і травами. У День Літнього Сонцестояння, закладається фон подій на найближчі півроку.

Як повідомляв "Апостроф", скоро, в ніч з 6 на 7 липня, українці відзначатимуть Івана Купала. "Апостроф" розповідав, що можна і що не можна робити в цей день.