RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

День батька 2020: практичні і незвичайні ідеї подарунків для татусів

У неділю, 21 червня, в Україні та в багатьох країнах світу відзначають День батька. Це прекрасний привід приділити увагу татові.

"Апостроф" пропонує ідеї подарунків на День батька.

Універсальними подарунками в День батька є набори для гоління, краватки, шкарпетки, футболки, кепки тощо.

Більш особистий подарунок - фотоальбом з ніжними і добрими фотографіями всієї родини.

Хорошим подарунком можуть стати звичайна або електронна книга, доміно, шахи, шашки.

Батько-рибалка буде радий спільному походу на річку чи озеро з пікніком. А можна подарувати щось, що має відношення до риболовлі.

Якщо батько водить автомобіль, можна вручити в подарунок потрібну для машини річ. Наприклад, навігатор, який-небудь аксесуар або відеореєстратор.

Батькові спортсмену в якості подарунка підійде абонемент в спортзал або квитки на матч улюбленої команди. Також він порадіє спортивному одягу, футбольному м'ячу або гантелям.

Рюкзак, термокружка, хороший ліхтарик, якісний мисливський ніж або надувний човен - чудовий подарунок для батька, який любить проводити час на природі.

Тато-меломан буде вдячний за навушники. Навіть бюджетні пристрої можуть надати якісний звук.

Павербанк в часи мобільних гаджетів стане відмінним подарунком практично для будь-якого батька. Компактний внутрішній акумулятор допоможе зарядити смартфон в будь-якій ситуації.

Непоганим варіантом подарунка також є одяг, який потрібно вибрати виходячи зі смаку батька.

Ще одним чудовим варіантом подарунка може бути рюкзак. Ця річ є дуже практичною та корисною, тому точно стане в нагоді батькові.

Якщо батько любитель солодкого - його порадують цукерки або торт. Якщо він при цьому дотримується здорового способу життя - обирайте фрукти.

Цікавим подарунком для тата стане також відеопривітання. Особливо актуально це для тих дітей, які живуть далеко від батьків.

Ексклюзивним подарунком стане книга-родовід. Тому, хто взявся за генеалогію своєї родини, доведеться витратити час і гроші, щоб відновити давні родинні зв'язки. Проте подарунок буде корисний і для наступних поколінь.

Непоганим подарунком стане також те, що допоможе зміцнити здоров'я батька. Наприклад, діагностика організму, або путівка в санаторій на морський курорт.

Як повідомляв "Апостроф", в День батька в цьому році також випадає день літнього сонцестояння. 21 червня о 09:40 за київським часом, відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення.