RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Росії на параді Перемоги помітили "воскреслого" ветерана: фото

У середу, 24 червня, в Росії пройшов перенесений через епідемію коронавірусу парад Перемоги, під час якого помітили ветерана з Орденом Перемоги, яким було нагороджено лише два десятки людей. На даний час всі нагороджені Орденом Перемоги покійні.

На це звернув увагу Святослав Батов на своїй сторінці у Facebook.

"Те, що заради піару і пропаганди вони зігнали в тісний контакт величезну кількість людей похилого віку по всій країні і на окупованих територіях України, вже нікого не здивувало. Але от що зацікавило: на параді в Санкт-Петербурзі один з ветеранів (?) прийшов з Орденом Перемоги. Але проблема в тому що цим орденом в свій час нагородили менше 20 людей, в основному маршалів Радянського Союзу, командуючих фронтами і декількох іноземців, останній з них помер декілька років тому", - пише Батов.


"Аж тут 2020 рік і на тобі... І тут постає питання, або на фото воскреслий з мертвих Ейзенхауер особистою персоною або ряжений. Хоча кого це на Росії колись цікавило...", - резюмував Батов.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Севастополі на параді перемоги, який провели 24 червня, головний танк Т-34 мало не в'їхав у натовп глядачів.