RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Не тримають зла і вміють прощати: названо п'ять найдобріших знаків Зодіаку

Зірки впливають на долю і характер людини, визначаючи багато в чому ставлення до життя.

"Апостроф" розповідає, які знаки Зодіаку називають найдобрішими.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Астрологи стверджують, що Водолії не здатні здійснювати погані вчинки, але це зовсім не означає, що вони наївні. Представники цього знака Зодіаку легко можуть дати відсіч, але робити комусь щось на зло точно не будуть.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Тельці відрізняються відкритістю, довірливістю і навіть наївністю, їх важко запідозрити в корисливості, відсутності душевності і доброти. Але питання в тому, чи зможуть вони відстояти свої інтереси і зрозуміти, що з ними вчинили недобре.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Риби не здатні навмисно заподіяти зло і вміють прощати своїх ворогів, але після цього, як правило, на зовсім викреслюють їх зі свого життя. Представники цього знаку допомогти всім, кому можуть.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скорпіони мають непростий характер, але при цьому залишаються добрими, чуйними, відрізняються тонкою душевною організацією і здатністю допомогти, відкрито ставляться до людей. Але ось від злопам'ятності їм позбутися складно.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Стрільці виявляють доброту у багатьох справах, але чітко розрізняють тих, хто заслуговує цієї самої доброти, і тих, хто її не гідний. На компроміс у цьому питанні вони не йтимуть.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким зірки віщують фінансовий успіх у липні.